Kış 2016 Sokak Modası

2016 kış modası

Kış 2016 sokak modası için soğukların başlamasını mı bekledin diye sorabilirsiniz. Yeni yılın moda trendlerini ve sokak stillerini paylaştım fakat mevsimi birebir yaşarken ve indirimlerde başlamışken üzerinden hızla geçelim istedim. Gün gelmiyorki meteoroloji kar yağacağını, aşırı soğuklar olacağına dair uyarılar vermesin. Bu uyarıların zaman zaman yanlış çıktığını bilsek de sonuçta Kış mevsiminin en soğuk aylarından Ocak ve Şubat’da sokağa çıkarken kendimizi korumaya almamız da gerekir. Nede olsa soğuk algınlıkların mevsimindeyiz. Kış 2016 sokak modası dosyamız halen trendleri takip etmemiş ve aslında sokakta trendy ve şık görünüm yaratmak isteyen bayanlar için. Ufak dokunuşlarla yeni bir yıla yenilenerek girmek isteyenler, bu yazı sizin için. 2016’nın trend renklerinin detaylarına girmeyeceğim. Bu yıl 2 renk pantone tarafından yılın rengi seçildi. Pembe Kuvars ve Serenity tonları 2016 Modası ana trend renkleri. Genelde bahar ve yaz mevsiminde kullandığımız, modacılarında 2016 bahar koleksiyonlarında sıklıkla yer verdiği pembe kuvars ve serenity tonlarında bir parça görürseniz kaçırmayın derim. Herkesten önce stillerinizde yerini almış olur. 2016 sezonunda süet, bohem parçalar, desenler, çizgili pantolonlar, kürk detayları hemen hemen her yerde karşımıza çıkıyor. Açıkçası burada fazla detaya girmek istemiyorum. Sizi yenilemek için 2016 sokak modası sokak stillerinden ilham alarak kış mevsimi için önerileri sıralıyorum.

2016 kış modası

Kat kat giyinmeye başladık. Bu soğuk havaların zorunluluğu. Fazla sevemesem de artık kabul ediyorum. Lahana bebekler gibi kabarık kabarık sokakta dolanmak pek bana göre değil. Ben kabarık montlar yerine paltoları stilimde tercih edenlerdenim. Geçen sene indirimden dörtte bir fiyatına aldığım paltomun rengi ise yılın trend rengi serenity. Artık şans mı vizyoner olmak mı bilemiyorum. Şımarıklık yapmayayım, sizleri de konudan uzaklaştırmayayım.

2016 sokak modası

Gri ve beyaz renkleri kışın deneyenler hem trendy hem de dikkat çekici olabilirler. Beyazı kullanmak özellikle çamurlu İstanbul sokaklarında cesaret istiyor. Gene de denemekten vazgeçmeyin.

2016 sokak modası

Paltolarla başlamışken onları giyinme şekline geçelim. Omuzlarınıza attığınız paltolarla daha erkeksi bir o kadar da kadınsı görünüm yaratabilirsiniz.

2016 sokak modası

Bu yıl kabanlar eski popülerliğine kavuştu. 90larda giyindiğiniz kabanlarınız dolapta kenarda bekliyorsa hemen çıkartın derim. Kişisel olarak çok favorim değiller fakat 90lar modası 2016 sokak modasına ilham veriyor.

2016 sokak modası

Yüksek belli pantolonlarınızı giyinmenin tam zamanı. 70lerin ilhamından modacılar vazgeçemedi. Yüksek belli ve geniş paçalı ise baş tacımız. Bel kıvrımlarınızı daha çok ortaya çıkarmakla beraber boyunuzu da uzun gösterirler. Daha zayıf görünmek isteyenler bayanlar, http://www.terapimyoga.com/slim-stil/ dosyasını da okumanızı tavsiye ederim.

2016 sokak modası

Daha zayıf görünmek konusuna devam edelim. Nede olsa bir çok kadının özellikle kışın kalın kazak ve paltoların içindeyken dertlerinden biri bu. Allah bizlere daha büyük dert vermesin, ne diiim… Kemerlerini paltolarınızın üzerine takarak hem 2016 sokak modası stillerinden birini yaratabilir hem de daha zayıf görünebilirsiniz.

2016 sokak modası

Kemer bağlayamam diyenlerdenseniz o zaman gömleğinizi 90larda olduğu gibi belinize bağlayın.

2016 sokak modası

2016 sokak modası

Etoller bu kış paltolarımızın yakalarını süslüyor. Gerçek kürk bana göre değil. Denemek isteyenlere bir yorum yapamam fakat şu an gerçeğinin benzeri sahte kürkler her yerde..

2016 sokak modası

Kürkler yerine atkılarımızı boyunlarımıza dolayabiliriz. Uzun ve geniş atkılar 2016 sokak modasında öne çıkanlardan.

2016 sokak modası

2016 sokak modası

 

loading...
Bumerang - Yazarkafe

Yorumlarınız için: