2016 YILININ RENKLERİ PEMBE KUVARS VE SERENITY

rose quartz stone

2016 yılının renkleri Pembe Kuvars ve Serenity. Pembe Kuvars; soluk pembe ve Serenity; bebek mavisi olarak biliniyor. Pantone tarafından belirlenen yılın rengi geçen sene Marsala’ydı. Bu yıl ilk kez bir yıla iki renk sığdırdı.

2016 yılının renkleri

Pantone`nin Executive Director`ü Leatrice Eiseman; `Bu yıl Pantone ilk kez iki rengi bir arada kullanıyor. 2016 yılının trend renkleri; moda alanında kombin yapma açısından işi daha da kolaylaştıracak. İki rengin mükemmel uyumu pek çok markada karışımıza çıkacak. Her ikisi de pastel tonu olan renkler, özellikle ev dekorasyonunda da mükemmel uyumu yakalayacak.` diye konuştu.

RoseQuartz

2016 yılının renkleri

2016 Bahar defilelerinde pembenin tonları karşımıza çıkmıştı. Özellikle Pembe Kuvars modacılar tarafından koleksiyonlarında sıklıkla kullanılan renklerden biri oldu. Bahardaki aşk duygusunu bizlere tekrar yaşatacak Pembe Kuvars aynı zamanda ruhlarımıza iyi gelecek.

Tibi
Tibi
pembe kuvars ve serenity
Chanel

Rose Quartz (Pembe Kuvars) taşına bakarsanız, soluk pembenin tam olarak nasıl bir renk olduğunu anlayabilirsiniz. Serenity (Bebek Mavisi) için aşağıdaki çiçeklerin rengi size fikir verebilir.

serenity

2016 yılının renkleri pembe kuvars ve serenity

MargoandMe3

Pembe Kuvars ve Serenity arasındaki yumuşak ve rahatsız etmeyen geçiş, dekorasyon ve moda alanlarında harika kombini elde etmenizi sağlayacak gibi duruyor. Modacılarda zaten bunu koleksiyonlarında kullanmış, sıra bu yıl stillerimizde uygulamak kalıyor.

Fotoğraflar Getty Image aittir.

loading...
Bumerang - Yazarkafe

Yorumlarınız için: