2016 moda trendleri

2015’in bitişi, 2016’nın başlangıcı. Yeni bir yıl ile beraber bir çoğumuzda yenilenme, yeni kararlar verme ve yeni niyetlerin yaşama geçme zamanı. Bakalım bu yıl geçmiş yıllar gibi başarılı olacak mıyız veya yıllardır yapamadıklarımızı bu yıl mı gerçekleştireceğiz? Bazılarımız için her yeni yılda verilen kararlar bazı sebeplerden rafa kalkabiliyor. Ya yapmaktan vazgeçiyoruz veya önüne engel çıkıyor. Belki de o engeli biz çıkarıyoruz. Zaman yenilenme dönemi. Bu yeni yılda hayal kurmanın özgürlüğünü yaşayarak sınırlarınızı kaldırın ve kendinizi akışa teslim ederek niyetlerinizin önündeki engelleri kaldırın. Örneğin yeni bir eviniz olsun istiyorsunuz. Yeni yıla girerken o evi hayal edin. Çoktan taşınmış olduğunuzu, içinde yaşadığınızı ve mutluluğunuzu hissedin. En detaylı şekilde hayal edin. Eşyalarınızı, yatağınızı, mutfaktaki su bardağınıza kadar her şeyi. Ve sonra evrene bırakın ve inanın. Hayaliniz bırakın aksın ve acaba olur mu demeden, herhangi bir negatif düşünceye sahip olmadan onu kendi haline bırakın. Hayaller inandığımızda gerçek olur. ‘Mantık sizi A noktasından B noktasına götürür. Hayaller ise her yere.’ Einstein. Ne güzel demiş kendileri 🙂 Naçizane yeni yıl önerimizden sonra sırada 2016 moda trendleri var. Filmstilmoda olarak ismimizin 3. kelimesi moda üzerine 2016 yılında denemenizi önereceğimiz yeni trendleri denemeye şimdiden başlayabilirsiniz. 2016 moda trendleri listemizde hem şimdi uygulayabileceğiniz hem de havaların ısınmasını bekleyecek de trendler var.

Cesur Çizgiler

2016 moda trendleri

Bu yıl stilinize daha fazla renk katın. Bu renkler daha cesur, yenilikçi olsun. Seçtiğiniz renkler kalın çizgiler yaratsın. Günlük tshirtlerinizden kokteyl elbiselerinize kadar daha parlak ve kontrastı daha güçlü renklerle stiliniz olsun.

Omuzlar Göz Önünde 

2016 moda trendleri
Proenza Schouler

Yeni yılda biraz ten göstermenin zamanı. Geçen sene başlayan omuz dekoltesi bu yıl daha dramatik etki yaratmaya kararlı. Kesimler, kol boyları ile yeni yılda omuzlarımız yeni dekoltemiz.

Edun
Edun

Pijamalar

Pijamalar yeni yılın rahat ve seksi trendlerinden. Yataktan kalkıp gelmiş gibi olmamak için dantel detaylı ve ipek kumaş olanlarını tercih edin. Daha günlük bir stil yaratmak isterseniz de pamuklu ve renkli detayları olanları tercih edin. Bir deri ceketle kombinleyerek şık görünüm yaratabilirsiniz.

2016 moda trendleri

Givenchy
Givenchy
2016 moda trendleri
Sonia Rykiel

Parlak Çantalar

Çantalarımız için bu yıl renkleniyor. Her çeşit boy çanta olabilir fakat tercihinizi renkli olanlardan kullanın. Gece için minik kırmızı kutu çanta veya gündüz için büyük mavi tote stilinizi yaratacaktır.

2016 moda trendleri

2016 moda trendleri
J. Scott

proanze schouler

Düşük Belli Pantolonlar

Eski trend geri döndü. Düşük bel pantolonlar 2016 moda trendleri listesinin parlak yıldızı. Bu sefer giyeceğimiz düşük belli pantolonlar daha dökümlü, daha rahat.

Versace
Versace
Paco Rabanne
Paco Rabanne

Dikkat Çeken Küpeler

Ne kadar büyük, ne kadar dikkat çekici, ne kadar abstrakt ise o kadar makbul. 2016 moda trendleri içinde bu küpeler sadece gece için değil gündüz sade bir stille bile kullanılıyor. Amaç dikkat çekmek. 🙂

spring_summer_2016_accessory_jewelry_trends_massive_intricate_jewelry1

2016-trends-statement-earrings-roxanne-assoulin-rosie-assoulin-getty-images-h724

Terlikler 

Sokakta ev terlikleri ile gezeceğimiz bir bahar bizi bekliyor. Nasıl mı olacak, giyinip göreceğiz.

mules-1

Fotoğraflar getty image aittir.

 

loading...
Bumerang - Yazarkafe

Yorumlarınız için: