Alessandra, Adriana, Gigi, Kendall… Victoria’s Secret Fashion Show 2015

Candice Swanepoel

Victoria’s Secret Fashion Show 20. yılını kutluyor. Her yıl olduğu gibi bu yıl da New York’ta seksi bir defile ile yeni şovunu gerçekleştirdi. Her yıl bir kez düzenlenen Victoria’s Secret Fashion Show’da yeni melekler karşımıza çıktı. Candice Swanepoel, Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Lily Aldridge, Behati Prinsloo, Sara Sampio ve Martha Hunt gibi daha önce podyuma çıkan Victoria’s Secret melekleri ile beraber 10 yeni melek şovda yer aldı.

Screen Shot 2015-11-11 at 14.12.43

Victorias-Secret-Fashion-2015-Show-Runway

8 Aralık akşamı CBS kanalında yayınlanacak şovu Türkiye’de de TLC kanalından yılbaşında izleyebileceksiniz. Filmstilmoda’da ise yılbaşından çok daha önce izleme şansınız olacak. Kısacası takipte kalın.

adriana lima victoria's secret

Pictured-Izabel-Goulart

 

Lily Aldrige 2 milyon dolarlık Fantezi Sütyeni ile şovun yıldız meleklerinden biri olurken vücut hatları ile diğer modellerden daha yuvarlak hatlara sahip Gigi Hadid moda haftalarından sonra ilk kez Victoria’s Secret şovuna çıktı.

Victorias-Secret-2015-Fashion-Show-Photos12 Victorias-Secret-2015-Fashion-Show-Photos07

Ve tabii bu yıl Victoria’s Secret’in sürprizi ise Kendall Jenner oldu. Reality yıldızı kardeşliğinden modada en popüler modellerden biri olup bir çok büyük markanın kampanya yüzü olan Kendall Jenner, yeni Victoria’s Secret meleği olarak defiledeydi.

Kendall Jenner

Victoria’s Secret defilesinden 1 hafta önce düzenlenen doğum gününde defileye çıkacağı duyurulan Kendall Jenner markanın reklamı olarak kullanıldığı belli oluyor. Ben kendisini bir Victoria’s Secret meleği olarak göremiyorum. Rihanna, Kendall’ın şovda yer alacağı haberinden 1 hafta önce şovda şarkı söylemeyeceğini belirterek programını iptal etti. Rihanna ile kazanmak istedikleri ilgiyi belkide Kendall’i defileye çıkararak kazanmaya çalıştılar.

Jac Jagaciak

Pictured-Izabel-Goulart-Sui-He-Barbara-Fialho-Gigi-Hadid-Cindy

Koleksiyonun her zamanki gibi kanatları harikaydı. Diz üstü botlar, tüyler, kürklü çizmeler, işlemeler şovda iç çamaşırlarını tanıtırken yaratılan stillerde kullanılmış. Galeriye bakarsanız defilede yer alan melekleri daha yakından görebilirsiniz.

Fotoğraflar Victoria’s Secret aittir.

loading...
Bumerang - Yazarkafe

Yorumlarınız için: