2014 Cannes Film Festivali, Grace of Monaco filminin galası ile başladı.

Blake-Lively-Mr-Turner-Red-Carpet-Cannes

Cannes Film Festivali 2014 başlayalı 3 gün oldu. Nicole Kidman başrollerinde olduğu Grace of Monaco filminin prömiyeri ile başlayan festivalde henüz 3 gün olmasına rağmen kırmızı halıda ünlüler stilleri ile birbiri ile yarışıyor. Festivalin şimdiye kadarki gözdesi ise Blake Lively oldu.

Blake-Lively-Chanel-Cannes-Mr-Turner-Premiere

Mr Turner filminin galasına Chanel Couture gece elbisesi ile katılan Lively, Grace of Monaco filminin galasına ise Gucci tasarımı gece elbisesi ile katıldı.

blake-lively cannes 2014

cannes 2014 cannes film festival

Grace of Monaco merakla beklediğim filmlerden biri. Nicole Kidman, Grace Kelly canlandırmak için bence doğru verilmiş bir karar. Film, festivalin açılışıydı ve Nicole Kidman Armani Prive couture tasarımı gece elbisesi ile ışıltılar yayıyordu.

nicole-kidman-armani-prive

Kırmızı halıda süper modeller kesinlikle fark yaratıyor. Karlie Kloss, Valentino tasarımı gece elbisesine farklı bir stil getirerek bohem tarzı kırmızı halıya yakışır durumda yansıtmayı başarmış.

karlie-kloss

Laetitia Casta, Chanel tasarımı elbisesi ile farklı bir stil denemiş. Elbisesinin arka tarafı ile ön tarafı arasındaki farklılık dikkatini çekmiştir. İddialı bir elbiseyi tabii ki ondan başkası bu kadar şık taşıyaması zor.

laetitia-casta cannes 2014

cannes-film-festival

Zoe Saldana açılan tebi ile dikkat çekerken, kırmızı halıda Victoria Beckham sonbahar 2014 koleksiyonundan gece elbisesi ile katılmayı tercih etmiş.

Zoe Saldana

Çinli film yıldızı Zhang Ziyi, Stephane Rolland Couture tasarımı gece elbisesi ile iddialı ve şık stil yaratmış. Açılış gecesi için güzel bir tercih.

zhang-ziyi_0

Opening Ceremony and "Grace Of Monaco" Premiere - The 67th Annual Cannes Film Festival

Açılış gecesinin şık ünlülerinden biri de son zamanlarda kırmızı halıda sıklıkla görmeye başladığımız ve stili ile gelecek vaadeden Kim Kardashian kardeşi Kylie Jenner’dı. Chanel resort 2014 koleksiyonundan elbisesi ile yaşına uygun ve şık stil yaratmış.

kylie jenner cannes film festival 2014

kendall_jenner_chanel_resort_2014

Festival devam ediyor. Sizlerle ünlüleri ve stillerini de paylaşmaya devam edeceğim. 🙂

Fotoğraflar Getty Image aittir.

loading...
Bumerang - Yazarkafe

Yorumlarınız için: