2017 Bahar Moda Trendleri – Milano Moda Haftası

2017 Bahar Moda Trendleri

Ünlü moda markaları ve moda evleri New York’dan sonra Milano’da yeni sezon koleksiyonlarını sergilediler. 2017 yılının Bahar sezonunun modasının podyumlarda yer aldığı ve tanıtıldığı koleksiyonların yaratıcıları olan Milano moda devleri arasında Prada, Etro, Giorgio Armani, Fendi ve Versace gibi markalar yer alıyor. Koleksiyonlardan dikkatleri çeken ve 2017 Bahar Moda Trendleri olarak karşımıza çıkacak görünümlerde sıra.

SİYAH VE BEYAZ ÇİZGİLER

Etro Bahar 2017

Siyah ve beyazı çizgilerle yaşıyoruz. Pantolonlardaki döküm gömleklere de yansımış durumda. Etro’nun ince çizgileri Fendi’nin kalın çizgileri ile buluşuyor. Baştan aşağı çizgilere bürünebilirsiniz veya başka renklerle kombin yapabilirsiniz.

Bu slayt gösterisi için JavaScript gerekir.

Fendi Bahar 2017

Bu slayt gösterisi için JavaScript gerekir.

Daha radikal ve yaratıcı bir görünüm isteyenler Etro’nun 2017 Bahar Moda Trendleri içinde yerini alacak renkli çizgileri farklı desenlerle kombinleyebilirler.

2017 Bahar Moda Trendleri

UZUN KOLLU BAHAR

Etro Bahar 2017

Kepler ve uzun kollu kısa elbiseler Etro koleksiyonunda öne çıkıyor. Bu arada sezonun gözdesi botlar. Etro gibi dize kadar botları bahar mevsiminde kısa elbiseler altına giyebilirsiniz ve 70ler modasından esintiler taşıyabilirsiniz.

2017 Bahar Moda Trendleri
Etro Bahar 2017

Philosophy Bahar 2017

Kot kumaşından uzun gömleklerle beraber yere kadar uzun elbiselerin uzun kolları bahar sezonunda…

2017 Bahar Moda Trendleri
Prada Bahar 2017

DANTELLER ve TÜLLER

Dolce and Gabbana Bahar 2017

Her sezonun favorisi İtalyan moda evi Dolca and Gabbana’nın her daim koleksiyonunda. Danteller Bahar 2017’de siyah tonlarda ön planda.

PHILISOPY BAHAR 2017

Pudra rengi uçuşan danteller, dantel görünümleri ve tüller Philosophy koleksiyonu ile Baharın yeni trendlerinden biri olma yolunda.

OMUZLAR AÇIK

Geçen seneden itibaren yeni dekolte merkezi omuzlardı. Yeni sezonda da aynı şekilde devam ediyor. İster tek omuz, ister her ikisi de dekolte olarak ortada.

2017 Bahar Moda Trendleri
Versace

DESENLİ CEKETLER

Ceketler renkleniyor ve desenlere bürünüyor. Özellikle Prada’nın koleksiyonunda iddialı görünümler dikkat çekiyor.

UZUN ELBİSELER

Uçuşan elbiselerin etek boyları diz altından yerlere kadar uzanıyor. Baharı çiçekler ve renklerle karşılıyoruz. Bu sefer uzun elbiseleri botlarla giyip farklılık yaratıyoruz.

DENİM KUMAŞLAR

Denimler elbise, şort ve bluz olarak Philosphy koleksiyonunda.

dolce-e-gabb-rs17-2142

FARKLILIK YARATANLAR

Moschino her sezon olduğu gibi tasarımları bir oyun alanına çevirmiş. Barbie ve McDonalds ilhamlı koleksiyonlarından sonra şimdide çocukluk zamanında kızların genelde oynadıkları model bebek giydirme ilhamı 2017 Bahar tasarımlarında. Fark yaratmak istiyorsanız, deneyin.

Milano Moda Haftası’nın yarattığı yeni 2017 Bahar moda trendleri diğer moda haftaları ile bakalım karşımıza neler getirecek. Tüm koleksiyonlara göz atmak için:

Fotoğraflar The Impression aittir.

loading...
Bumerang - Yazarkafe

Yorumlarınız için: