2016 Ev Dekor Trendleri ile Evinizi Yenileyin

Yeni ev taşınanlar veya evini yenilemek isteyenler 2016 Ev Dekor trendleri ile ilgili yazım size minik bir rehber olmak için şimdi filmstilmoda’da. Trendlerin yaşam stillerimize etkisi oluyor ve her yıl yenileniyor. Bizler değiştiğimiz için beğenilerimiz de değişiyor. Tasarımcılarda bunun için her yıl yeni görünümleri yaratan modelleri, şekilleri ve renkleri karşımıza çıkarıyor. Daha önce yaşam alanımız içinde olanlar yeniden trend olurken 2016 ev dekor trendleri dosyasında yeni ürünler ve fikirler de var. Houzz.com sitesi tarafından belirlenmiş listenin tümünü linkten görebilirsiniz. Şimdi sizlerle dikkatimi çekenleri paylaşıyorum. Evini yeni düzenlemiş olanlar ise suratlarını ekşitmesin; daha yeni yaptım ama keşke önceden paylaşsaydınız demesin. Asıl önemli olan rahat hissettiğimiz ve bize mutluluk veren evlerde yaşamak. Şimdi yaşam alanlarımıza farklılık katmanın zamanı.

Şömineler

Evin içinde şömine deyince peki ama kokusu ve kirlettiği hava diyebilirsiniz. Yandığı zaman is yapması da ayrı bir olay. Şimdiki teknolojik gelişmelerle artık geleneksel şömineler ne koku ne de is yapıyor. Şöminenin yaşattığı keyfi de Digiturk yayınındaki görüntüden daha iyi olduğunu da düşünüyorum.

2016 ev dekor trendleri

2016 ev dekor trendleri

Banyolarımız da yaşam alanına dönüşüyor

Grafik duvar kağıtları, mumlar, bitkilerle ve mobilyalarla banyolarınızı yaşam alanına dönüştürün. Küçük banyolar için grafik duvar kağıtları çok şık çözümler yaratırken büyük banyolarınız için rahat bir koltukla köşe yaratmanız yeni bir görünüme kavuşmasını sağlayabilir.

2016 ev dekor trendleri 2016 ev dekor trendleri

2016 ev dekor trendleri

Yatak Odanızda Daha Cesur Tasarımlar Kullanın

Duvar boyası ile bunu yapmak kolay, size şimdi daha yenilikçi ve cesur fikirler gerekli. Yatak başınızdaki duvardan başlayabilir, desenli bir halı ile farklılık yaratabilirsiniz.

2016 ev dekor trendleri

2016 ev dekor trendleri

Mutfağınızı Modernleştirin

Beyaz dolaplar ve granit tezgah yerine modern malzemeleri ve renkleri bir arada kullanın. Çelik kaplamalı mutfak eşyalarınızla beraber zeytin yeşili mutfak dolapları kullanın. Desenleri birbiri ile karıştırın.

mixed materials mismatched cabinets

Salonunuzda Teknolojik Aletlere Yer Vermeyin

Ailecek beraber oturup sohbet ettiğimiz, arkadaşlarımızla bir araya geldiğimiz, kitap okuduğumuz veya sadece keyifle dinlendiğimiz salonlarımız teknolojik aletlerle beraber gündüz ve gece televizyon ekranı görüntüsü ile dolduruluyor. Bağımlılık yaratan televizyonu salonunuzdan çıkardığınızda kendinizle ve beraber yaşadıklarınızla daha kaliteli zaman geçirebilirsiniz. Teknolojik aletler derken aslında kast ettikleri televizyon.

2016 ev dekor trendleri 2016 ev dekor trendleri

Renkli Yemek Odaları

İştahınızı daha da çok açacak, yemek yerken size renkli bir dünya keyfi verecek bu trend favorim oldu.

2016 ev dekor trendleri

 

İç Mekanlarda Dış Kaplamalar

Duvar kağıdı veya boya yerine bir duvarınızı dış mekanlarda kullanılan kaplamalarla farklılık yaratabilirsiniz. Dayanıklılık süresi de boya ve duvar kağıdından daha uzun süreli ve garantili.

2016 ev dekor trendleri Interior_design_trends-600x400

Geometrik Dekorlar

Banyomuzdan yatak odasına, objelerden duvar düzenlemelerine kadar evlerimize geometrik şekiller ile düzenlemenin tam zamanı. Dikdörtgen ve kareler yerini şimdi altıgen, beşgen, üçgen ve elipslere bırakıyor.

2016 ev dekor trendleri graphic interior-design-trends-2016-geometry modern-lighting-design-trends-interior-decorating-ideas-1

Bidesiz Banyo Kalmasın

Banyolarımızın geleneksel bideleri son yıllardaki ev tasarımları içinde yerini pek bulamamıştı. Houzz.com tarafından araştırmaya göre yenilenen evlerin yüzde 5’ine bidet eklenmiş ve bu sayının artması bekleniyor.

bidets OK-1759-Toilet-1755-Bidet3

Fotoğraflar Getty Image ve HouseBeautiful alıntıdır.

loading...
Bumerang - Yazarkafe

Yorumlarınız için: