2016 Critic’s Choice Award ödülleri ve gecenin en şıkları

2015 yılı filmleri arasından 2016 Oscar adaylıklarının açıklanmasından kısa süre sonra eleştirmenler kendi seçimlerini yaptılar. 17 Ocak akşamı Santa Monica, Kaliforniya’da Critic’s Choice Award (Eleştirmenlerin Seçimi) 21. kez düzenlendi. Sinemanın ve Televizyonun eleştirmenlerce en iyilerine ödülleri verildi.

Bu yıl Spotlight ve Mad Max: Fury Road eleştirmenlerin ödüllerini kazananlarda başı çektiler. Tom McCarthy’nin dram filmi Spotlight, Boston Globe gazetesinde çalışan bir grup muhabirin Katolik Kilise içinde yaşanan seks tacizlerini ortaya çıkartması hakkında. En iyi film dahil 2016 Critic’s Choice Award gecesinde 3 ödülün sahibi oldu.

George Miller’in gişe filmi 2016 Critic’s Choice Award gecesinin en büyük kazananı. Toplamda 9 ödül kazanan Mad Max, en iyi yönetmen, en iyi aksiyon, en iyi erkek oyuncu, aksiyon filmindeki en iyi kadın oyuncu ödüllerini topladı.

Oyuncular arasında Oscar ödüllerinin favorileri gecenin kazanlarıydı. Leonardo DiCaprio (en iyi erkek, The Revenant), Brie Larson (En iyi kadın, Room), Sylvester Stallone (En iyi yardımcı erkek oyuncu, Creed), ve Alicia Vikander (En iyi yardımcı kadın oyuncu, The Danish Girl).

Hollywood’da devam eden ödül sezonunda 2016 Critic’s Choice Award gecesine ödül kazananların yanı sıra ünlü yıldızların kırmızı halıda sergilediği şıklık yarışı damgasını vurdu.

Rosie-Huntington-Whiteley
Rosie-Huntington-Whiteley

Gecenin yıldızı yeni nişanlanan Rosie Huntington-Whiteley oldu. Zarif silüetini yansıtan Saint Laurent elbisesinin bacak ve göğüs dekoltesi ölçülüydü ve Louis Vuitton çantası ile stilini çok şık tamamlamış. Diğer favorim ise Riley Keough’nin Dior tulumuydu. Ayakkabı seçimini çok başarılı buldum.

Riley Keough - Dior
Riley Keough – Dior
Portia Doubleday - Novis
Portia Doubleday – Novis
Rachel McAdams Elie Saab
Rachel McAdams – Elie Saab
Leslie Mann-Monique Lhuillier
Leslie Mann-Monique Lhuillier
Kate Beckinsale -  Monique Lhuillier
Kate Beckinsale – Monique Lhuillier
Bryce Dallas Howard -balmain
Bryce Dallas Howard -balmain

Gecenin en kötüleri maalesef Saint Laurent elbisesi ile Jennifer Aniston ve Balmain tasarımı ile Abbey Lee Kershaw oldu.

Jennifer-Aniston saint laurent

Abbey Lee Kershaw
Abbey Lee Kershaw

Fotoğraflar getty image aittir.

 

loading...
Bumerang - Yazarkafe

Yorumlarınız için: